Döbbenetes témák, tragikus hírek

Szex rabszolgaság - Önként?A közelmúltban levelet kaptam a Reflex magazin szerkesztőjétől, amelyet szó szerint idézek:

Kedves Nyisztor Miklós,

Szexipar. Mi jut erről eszünkbe? Hogy minden eladó? Kétségtelenül. A szex köré pár évtized alatt egy egész iparág épült föl, és fenn van már a világhálón is, de még a turizmust is megmozgatja. A reflex magazin legújabb, márciusi számában ezzel a témával szeretnénk megismertetni olvasóinkat…”

Üdvözlettel, Kovács Anita

-------------------------------------------------------------------------------------

Kedves Kovács Anita,

Köszönöm, hogy ilyen magvas és jól dokumentált írást küldött nekem, amelyet itt magam is szó szerint fogok közölni a Magyar világ internetes újság olvasóinak, noha megjegyzem, hogy Európa sem mentes a szexipartól, többek között hazánkban is egyre többen élnek meg ebből az iparrá degradálódott ágazatból. Az utca szintjén a stricik embertelenül kihasználják a fiatal áldozatokat sokszor gyereklányokat is, aztán a fotós, aki nem kevés pénzért elkészíti az aktfotókat finoman fogalmazva, aztán aki pedig az Interneten futtatja a képeket az is megkéri az árát. Mindez alvilági téma volna de nem az, mert akik igénybe veszik a szolgáltatásokat, azok sokszor a felsőbb tízezer tagjaiból kerülnek ki.

Másrészt sajnos nem lehet olvasni kritikát sem, úgy tűnik minden lehetséges társadalmi réteg szemet huny, noha várni lehetne és jogosan, hogy vallási vezetők, tanárok, honatyák és honanyák erkölcsi etikai mozgalmat indítanak azért is, mert már odajutottunk, hogy a házaspárok nyíltan keresik a harmadik személyt a feleség vagy a férj örömére a média hasábjain.

Szex kereskedelem

Ez az etikai tartás valóban az anyagelvű társadalom öröksége, amelyben a nőket egy szexuális közlavórnak tekintették az elvtársak. Az öncélú élvezkedések pedig lám terméketlennek bizonyulnak, mert fogy a nemzet! Tehát az semmi képpen nem vigasztalhat minket, hogy Indiában látványosan rossz a helyzet, amint erről beszámol: Nicolas D. Kristof a 2006. The New York Times-ban:

Korunk rabszolgasága: A jövő történészei minden bizonnyal zavartan tekintenek majd vissza a XXI. század furcsa toleranciájára, amellyel korunk szemet hunyt a felett, hogy több mint egymillió gyermek él rabszolgaként nyilvánosházakban világszerte.

Egyedül Indiában körülbelül félmillió kiskorú robotol ilyen létesítményekben. Többen, mint a világ bármely más országában. Csak látogassunk el valamelyik indiai város vöröslámpás negyedébe: szinte bizonyos, hogy 14 éves lányokkal is találkozunk, akiket az utcáról raboltak el vagy kábítószert adtak nekik, esetleg pincérnői állással kecsegtették, ám végül rabszolgának adták el őket. Ebből a világból gyakran csak a halálos AIDS-fertőzés jelent számukra kiutat.”

A szerző a továbbiakban leír egy kiemelt megható történetet egy gyermeklányról, akit belekényszerítenek a nyomorúságos és szenvedésteli szexrabszolgaságba, mígnem találkozik egy férfivel, aki kiragadja innen és feleségül veszi…
Ezek a kiemelt hírek azonban a világ más kontinenseiről nem vonhatják el a figyelmet, hiszen bárhol feltalálhatjuk a brutalitással szervezett és a kereskedőknek jól jövedelmező szexipart!

Izraelben 10000 nőt tartanak fogva szexrabszolgaként

Tel Aviv - A parlament vizsgálóbizottsága szerint évente 3-10000 nőt csempésznek Izraelbe, hogy aztán ott eladják és szexrabszolgaként alkalmazzák. Minden nőt nyilvános aukción adnak el, 8-10000 US dollár ellenértékében, s mintegy 10000 nőt tartanak Izrael 300-400 bordélyházában.

Kényszerítik a nőket, hogy naponta 18 órát, hetente 7 napot dolgozzanak. Átlagosan a keresetük 3%-át kapják meg, és sokukat megerőszakolják, megverik, sőt meggyilkolják. Másokat ékszerért vagy élelmiszerért adnak el. Vannak, akiket szado-mazochizmusra kényszerítenek, amiért az ügyfél extra felárat fizet. A legtöbben elmenekülni nem tudnak. Egyiküknek ugyan sikerült, de nemsokára a családja házára gyújtóbombát dobtak.

Az áldozatok a rendőrséghez nem fordulhatnak, mert azok éppúgy a fizető ügyfelek közé tartoznak. A bizottság megállapította, hogy az izraeli igazságszolgáltatás nem segíti a megalázott nőket, mert enyhe ítéleteket hoz, vagy csak munkaszolgálatot azoknak, akik bizonyítottan résztvesznek a prostitúció-üzletben.

A Bizottság súlyosabb ítéleteket sürget.
(Dave Cooper - altermedia.info)

Orosz szex rabszolganő Izraelben

Elnökök látogatnak, mennek és jönnek, ezek az események rövid reflektor fényvillogások csupán, talán többre mennénk, ha minden állam komolyan venné a problémát és valós eredményeket próbálna mielőbb felmutatni, már csak azért is, mert a nemzetek karmikus büntetése majd súlyosan visszahat kivétel nélkül hajcsárra és alanyi elkövetőre egyaránt. Akár természeti katasztrófák formájában is!

*Érdekes, hogy az Uniós törvények ennyire gyengék, érdekes, hogy a parlamentbe tévedt honatyák nem látják az égető problémákat: egyre bővülnek az illegális szeméttelepek közveszélyes hulladékokkal díszítve, érdekes, hogy barbár fenyegetések érhetnek demokratikus országban egy elnökjelöltet… és a rend őrei nem közlik az elkövetők névsorát!

*Miért vagyunk közömbösek, olyan adatokkal szemben, amelyek kiváltó okain, ha változtatnánk, erősödne nemzetünk. Évente a kevésbé indokolt magzatgyilkosságok száma (abortusznak kozmetikázva) olyan nagy, hogy azok, ha nem következnek be, lényegesen jobbítanák a nemzeti szaporulatot! Anyának lenni mindennél magasztosabb érdem és mindennél nagyobb öröm!

*Kiknek az érdekét szolgálja, ha megszavazzák a parlamentben azt a törvénytervezetet, amely arról szól, hogy fiatal magyar lányok sterilizálhatják magukat? Ezzel örökre elveszítve a szülés lehetőségét?! Ha ezen Ön elgondolkodik, azonnal rájön arra, hogy kikre kell szavaznia! Hiszen esetleg saját családtagjairól és unokáiról lehet szó! Ez a cinikus törvénytervezet véres és céltudatos elítélendő támadás a magyarság ellen! Tanulmányt érdemelne kik, és milyen indítékkal terjesztették elő a törvénytervezetet és azt is vizsgálni kellene, hogy a parlament miért nem utasította el, egyáltalán kik állnak mögötte?!

lap tetejére

Társadalomkritika >> Döbbenetes témák, tragikus hírek